Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sétálj velem Pécs utcáin

2011.02.12

Most azt játszom, hogy turista vagyok Pécsett, a saját városomban. Igen itt, ahol születtem, s ahol élek ma is. Vagy tudod mit? Játssz velem!... játsszuk azt, hogy az interneten megismert  barátom vagy, hogy Pécsre érkezel, és én majd kalauzollak néhány napig. Végigvezetlek azokon a helyeken, amik nekem kedvesek, amiket érdemesnek tartok megmutatni Pécsből. Benne vagy?


Itt találkozunk majd minden nap, a főtéren, a dzsámi teraszán, jó? Itt foglak várni, persze nem ígérem, hogy ilyen csinnadrattás fogadtatással, mint a képen látható (ez a fotóm ugyanis 2006-ban a borünnepen készült). Innen indulunk sétálni, minden nap másfelé. De első nap még ide is kell találnod a vasútállomásról. Mert vonattal jössz, ugye? Várj, segítek. Elmondom, merre indulj, ha leszállsz a vonatról, és mit fogsz látni út közben.

Nos, velem tartasz? Akkor itt folytatjuk a sétát, a honlapom Pécsi tüke rovatában 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Re: Re: Pécs

(eozin, 2018.01.18 18:13)

Kedves Gyöngyi!
Köszönöm szépen a jókívánságaidat! Nem, sajnos nem tudtam, hogy azokat a kedves kerámiákat Te készítetted, pedig kitalálhattam volna. Gyorsan keresgéltem a régi fotóim között, hogy találok-e róluk képet. Találtam... de nem vagyok vele elégedett. Ha legközelebb arra járok, feltétlenül készítek róluk egészen közeli képeket is. :)
Neked is jó munkát, jó egészséget kívánok!
Klári

Szeged

(Juhász -Dora Mária, 2015.08.02 11:53)

Most voltunk Pécsen ,sok év után ujra :-)
A párommal ezeket az épületüket mi is meg csodáltuk !
Nagyon szeretek ilyen szép épületek között sétálni !!!
Még igy képekken nem láttam ,de nagxon köszönjük hogy maradandót alkottál igy sokunk számára :-)
üdv Mária & Miklós

Dunaújváros

(Horváth Miklósné, 2015.07.22 20:00)

köszönöm ezt a csodálatos sétát Pécsett. Jártam már ott, de ezután más szemmel fogom újra végignézni minden házát, utcáját,Éva

Sétálj velem Pécs utcáin

(Lévai Lívia, 2015.05.30 20:24)

Éppen képet keresgéltem Pécsről, mikor ráakadtam a virtuális idegenveetésedre! Öröm volt nekem is saját városomban végigrepülni a képeid által. Amit köszönök Neked!
Keresgéltem, hogy is szólítsalak, de nem találtam a nevedet, lehet, hogy nem fordítottam rá kellő időt...
Ezért utólag elnézésedet kérem.
Baráti üdvözlettel: Lévai Lívia