Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kedves Látogatóm!


Kérlek, itt mondd el a véleményedet az "igazi" honlapomon látottakkal-olvasottakkal kapcsolatban is, mivel ott egyelőre nincs lehetőségem Vendégkönyvet működtetni. Minden hozzászólásnak örülök, legyen az pozitív vagy negatív (utóbbinak azért kevésbé:))) Légy szíves jelöld meg a címet, ha véleményed egy konkrét cikkhez fűződik, hogy tudjam, mihez szóltál hozzá.

Ha közvetlenül szeretnél írni nekem, megteheted a következő címen: eozin49@gmail.com

A bannerre kattintva visszaléphetsz a honlapomra. 

Üdvözlettel:

  Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: 1029 Bp Huba vezer 48

(eozin, 2014.09.15 12:47)

Kedves Ágnes!
Nagyon örülök, hogy ennyire tetszettek az "üvegcsodák", ezek szerint a rovat valamennyi összeállítását végiggyönyörködted. :) Nekem is a kedvenceim, ezért is foglalkoztam egy időben ilyen sokat a témával. De "élőben" ezek közül én is csak nagyon keveset láttam, egy-két kiállításon. Olyankor fotóztam is, ha lehetett. Éppen ezek közül az egyik, az Iparművészeti Múzeum szecessziós üvegkiállítása volt rám olyan hatással, hogy utána az interneten is elkezdtem vadászni a szép üvegtárgyak után, és jobban megismerni a témát, meg a modern üvegművészetet is. Szóval a képek nagy részének forrása az internet, alkotót pedig sajnos egyet sem ismerek személyesen. Tudod, engem itt néha szakembernek hisznek (mint most Te is), de én csak egy teljesen amatőr, műkedvelő nyugdíjas vagyok, aki ugyanúgy ámuló szemmel rácsodálkozik a dolgokra, mint most Te is. Csak éppen szeretem magamnak megőrizni, amit egyszer láttam, szépnek találtam. S ha már dolgozgatok azzal, hogy magamnak megőrizzem, miért ne mutatnám meg másoknak is. :)

Szerbia Szabadka Bartók Béla 58

(Kabai Éva, 2014.08.01 18:25)

Kedvencem Munkácsy, csodálom ahogyan festett, egyszerűen ámulatba ejt! Magam is festegetek amatőr szinten és már megfestettem 2 képét, hogy egy kicsit ellessem a tehnikát. Üdv. Éva

diene@freestart.hu

(Dienes Zsuzsanna, 2014.07.04 17:49)

Csodás amit megosztottál velünk. Napokig fogom nézegetni, olvasgatni. Gratulálok!

Re: diene@freestart.hu

(eozin, 2014.07.04 20:23)

Köszi :) Ismerősöknek mindig kicsit félve mutatom meg, ezért nagyon örülök, hogy tetszik.

Bp.

(Kissné Bozsóki Erzsi, 2014.07.01 20:53)

Kedves Klárika!

Örömmel olvastam írásodat, s köszönöm, hogy megosztottad.

Szeretettel emlékezem Rád: Erzsi

szekeresantal44@gmail.com

(Szekeres Antal, 2014.05.11 22:55)

Berthe Morisot a "legnőiesebb nő" c. alatt ismertem meg szélesebb körben
alkotásait.Páratlanul szép alkotásai semmivel sem maradnak el férfi művész
társai munkáitól,sőt sok esetben mélyebben megérintenek,a lelkemig hatolnak
szépségükkel Morisot munkái.Nem véletlen,hogy legkelendőbbek voltak képei
impresszionisták közül.Köszönöm,hogy segítségükkel jobban megismerhettem
egy kiváló impresszionista művésznőt!

buksi84@freemail.hu

(Reni, 2014.04.13 12:31)

Kedves Eozin! Ma találtam rá erre az oldalra, miközben Kusadasi után kutatgattam, ugyanis mi is megyünk idén szeptemberben! Köszönöm szépen a sok fényképet, és beszámolót, nagyon jó volt olvasni!! Mi a fakultatív programból csak a hajókirándulásra megyünk, illetve a delfinekhez, mert nekem az nagy álmom :) Megmondom őszintén, a többit drágának találom az én pénztárcámhoz :)
Szép napot!

Re: buksi84@freemail.hu

(eozin, 2014.04.13 13:55)

Kedves Reni!
Köszönöm, hogy eszembe juttattad életemnek ezt az egyik legszebb élményét, és azt is köszönöm, hogy megadtad az email-címedet. Ott írtam Neked bővebben.
Üdvözlettel: Klári

Magyarország, Budapest

(antalevi@hotmail.com, 2014.03.25 07:19)

Kedves Eozin! Néhány évvel ezelőtt - egy olaszországi utazásom előtti felkészülés idején - találtam rá erre a szép honlapra.Mivel én is nagy kedvelője vagyok a Toszkán városoknak, - közöttük Luccának - nagy érdeklődéssel olvastam a róla szóló képes beszámolódat. Ezen a nyáron talán ismét sikerül eljutnom Puccini szülővárosába. Nagyon szeretném megnézni azt a kis kupolás, kör alakú épületet is, amiben a Paolo Cresci Múzeum található, ha belefér a napi szabadidőbe. Ezért szeretném, ha megírnád nekem, hol találhatom meg azt a kis utcát, ahol ez az épület látható. Segítségedet előre is nagyon köszönöm, és gratulálok a szép honlaphoz! Igazán remek, választékos és tartalmas olvasnivaló! További sok sikert kívánok, és sok szép élményt, hogy mi is a részesei lehessünk! Ismeretlenül üdvözöl Budapestről, Szabóné Antal Éva

Re: Magyarország, Budapest

(eozin, 2014.03.26 14:17)

Kedves Évi!
Nem is olyan könnyű válaszolni a kérdésedre, mert egyrészt ez az utazás 2008-ban volt, másrészt - mint írom is a cikkben - aznap ez már a harmadik város volt, amit meglátogattunk a körutazás során. De a kis kápolnára nagyon jól emlékszem, még hullafáradtan is élményt jelentett a szép kis kupolája. Viszont csak arra emlékeztem, hogy a Saint Michele templomtól (Fórumtól) kifelé igyekeztem már a várfal, a városkapu felé, amikor észrevettem ezt a kis nyitott bejáratot. És azután már csak egyenesen kellett mennem kifelé. Nos, keresgéltem egy kicsit a neten, és megtaláltam néhány oldalt a múzeumról, amik közül ez a legjobb a Te szempontodból: http://bagnidilucca.wordpress.com/2013/04/24/sotto-tutti-i-cieli/ Ebben ugyanis nemcsak elég sok fotó van, a kiállítás anyagáról is, hanem le is írja a címet. Én rá tudtam keresni a Google Earth-ben, és egyezik az emlékeimmel. Szóval a Via Vittori Emanuelle és a Via Vittorio Veneto sarkán van a Piazza Napoleone, és pontosan ott található ez a kis múzeum. Ha esetleg gondod lenne a megtalálásával ezek után is, kifotóztam a térképet, szívesen elküldöm, ha írsz nekem a feljebb található email-címemre. Jó utazást, szép élményeket kívánok! Üdvözlettel: Klári

poroszkazsuzsanna@gmail.com

(poroszka zsuzsánna, 2014.02.20 14:12)

Nagyon sajnálom,hogy a facebook- on nem találtam a születésnap alkalmából megemlékezést. Munkácsy-t látni lehet jó lenne ott is. tisztelettel.pzs

Szlovákia

(Martin Hornák, 2014.01.27 23:15)

Kedves Dénes Zsófia,mivel Szlovákiából származom igy nem igazán nyilik alkalmam igen gyakorta szemugyre vennem ezt a szep alkotast Strobe Alajostól Igy nagyon orulok ,ilyen pontosaggal itthonról is megtekinthettem sokat jelent nekem ez a tanulmányaim során.Ugy gondoltam Hogy jól esne egy elismerés e nemes munkádról igy gondoltam,hogy megkoszonom neked szeretettel martin...:)

C/Colibri no 14-3 03183 Torrevieja/Alicante - Spanyolország

(Paulovits Judit, 2014.01.22 22:52)

Nagyon köszönöm az élvezetes perceket amiket átélhettem ezzel az alapos felkészültséggel és szeretettel összeállított Munkácsy-előadással.
Nekem is kedvenc festőm, nemrég olvastam Harsányi Zsolt Ecce Homo c.életrajzi művét ami szintén hűen adja vissza ennek a zseniális 19.századi festőnek különféle állomásait, legértékesebb képeinek keletkezését.
Gratulálok. üdvözlettel
PJ

vamiferencne@gmail.com

(vámi ferencné, 2014.01.21 15:13)

Nem vendégkönyvbe való, de van a birtokomban egy Vaszari kép kb. húsz éve. Különös módon került hozzám, nem is tudok róla semmit, tengerpart vitorlásokkal. Ha kezdeni szeretnék vele valamit, hová forduljak?
Köszönettel.

kovviki@freemail.hu

(Dr. Kovács Viktória, 2014.01.13 17:18)

Kedves Eozin! Nagyon szép az oldal, gratulálok! Én megvételre keresek egy ökörvér mázas, márvány mintázatú vázát, amit a képek között felleltem. Tudna ebben segíteni? Nagyon fontos lenne a szüleim számára!
A telefonszámom: 06205484708
Segítségét előre is köszönöm!

Matilde.Kremer@gmail.com

(Tilda, 2014.01.06 19:22)

Csodalatos a marosvasarhelyi kulturpalotaban egy konzertet hallgatni.

Re: Matilde.Kremer@gmail.com

(eozin, 2014.01.06 19:24)

Irigyellek, mert ezek szerint részed volt ebben az élményben!
Üdv.: Klári

Székesfehérvár

(Bujdosó Dénes festőművész, 2014.01.03 15:57)

Köszönöm,hogy megmutatta ezeket a csodálatos alkotásokat ami a mai napig megmaradt és gyönyörködhetünk bennük.Sajnos nem láttam még egyet sem,ezért hálás vagyok az élményért.

Re: Székesfehérvár

(eozin, 2014.01.03 18:53)

Örülök a bejegyzésének, főleg mert ha egy festőművész ismeri el az én amatőr munkámat, akkor az minimum annyit jelent, hogy talán jó ízléssel sikerül válogatnom a világ sok szép csodájából. De könnyebb lenne a dolgom, ha megjelölte volna, melyik cikkemhez szól hozzá (Én erre szántam a "Cím" rovatot), mert így nem tudom, mi is az, ami elnyerte tetszését.

Bp.1192.ADY E. u. 7.

(Holl Tibor, 2013.12.09 18:10)

Nagyon nagy örömömre szolgált ennek a rendkívül igényesen összeállított munkának a megtekintése.
Építészként mindig nagy érdeklődéssel tekintettem meg a kerámia vagy díszüveg termékeket ( legyen az kis plasztika, nipp , legyen Zsolnai vagy Herendi) épp úgy mint az épületüvegmunkákat.
Európát járva és csodálva a templomok dísz üveg felületeit (sajnos a teljesség teljes hiányában ) mindig büszkén gondoltam az itthoni csodákra.
Róth alkotásaira is.
Szeretném ezen a helyen megemlíteni korunk egyik meghatározó üveg művészének Hefter László-nak a nevét. Munkáival és személyesen Vele akkor találkoztam amikor több évtizedes nekirugaszkodás után sikerült megtekintenem Pannonhalma csodás épület együttesét.
Hefter nem csak önálló művész, de szakavatott restaurátora régi mesterek munkáinak. Többek közt Róth munkájának is.
Szívesen olvasnék az ő munkásságáról is ezeken az oldalakon nálamnál autentikusabb ember tollából. Üdvözlettel.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23

Következő »